0 elementer

Ingen kurs i ditt område?

Ønsker du å melde interesse for kurs i ditt område?

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Asbestkurs – Trondheim – November

11. november | 09:00 - 12. november | 15:00

Asbest

Teorikurset dekker opplæring på både innvendig og utvendig sanering av asbest.

Asbestsaneringskurs

Varighet: 2 dager

Pris: 7 490 ,-

LEDIGE PLASSER

Påmelding

Både teoretisk og praktisk opplæring er vesentlig for å kunne gi den enkelte kursdeltaker nødvendig kunnskap til å kunne utføre arbeid med asbest på en sikker og forskriftsmessig måte. For å søke om tillatelse til både utvendig og innvendig asbestsanering krever Arbeidstilsynet et norsk kursbevis på gjennomført opplæring.

Kurset er rettet mot og relevant for alle som skal arbeide med, håndtere eller sanere asbest, og de som kan komme i kontakt med asbestholdig materiale.

Teorikurset går over 2 dager, og dekker opplæring på både innvendig og utvendig sanering av asbest. Det inkluderer en praktisk gjennomgang av utstyr og rutiner, samt. En avslutningsprøve.

Forskriften for arbeid med asbest pålegger arbeidsgiver å påse at alle som arbeider med asbest har godkjent opplæring og kan fremvise dokumentasjon på dette. Svært mange av bygningene som blir rehabilitert eller revet i dag, er bygget i det tidsrommet hvor asbest var en vanlig bestanddel i en rekke bygningsmaterialer.
Dette er risikofylt arbeid, og det finnes derfor en rekke krav for arbeid med asbest.

Gjennom et asbestsaneringskurs kan du lære hvordan man gjennomfører sanering av asbest på en trygg måte.
Vi har et godt gjennomarbeidet kurs, med stor vekt på praktiske øvelser, i tillegg til obligatoriske krav om teori. Vi holder faste kurs i Bergen hver måned, og arrangerer kurs over hele landet, enten på en oppsamlingsbasis eller bedriftsinternt. Ta kontakt med oss for å arrangere et kurs for din bedrift!

Oppdateringskurs bør gis asbestsanerings personell hvert tredje år for å sørge for at arbeidstakernes kunnskaper holdes ved like og oppdateres.

Kurset inkluderer kursmateriell, kursbevis fra Asbestkompetanse AS, samt et personlig kompetansebevis utstedt av Sentral Registeret.

Påmelding

Detaljer

Start:
11. november | 09:00
Slutt:
12. november | 15:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Venter bekreftelse..

Arrangør

Asbestkompetanse AS
Telefon:
55 31 40 00
E-post:
post@asbestkompetanse.no
Hjemmeside:
asbestkompetanse.no
Logg inn
Logg inn for å få tilgang til dine kurs.
Glemt passord
Skriv inn din e-postadresse, så sender vi deg en lenke som lar deg resette passordet ditt