ofte stilte spørsmål

Få svar på de mest stilt spørsmålene våre her. Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt oss på support@asbestkompetanse.no.

Jeg har tekniske problemer..

Bruker du Internett Explorer må du benytte en annen nettleser. Internett Explorer er ikke lenger støttet av Microsoft og dermed ikke kompatibel med våre tjenester. Prøv Google Chrome, Microsoft Edge, eller Mozilla Firefox.
Vedvarer problemet? Ta kontakt med support@asbestkompetanse.no Beskriv problemet og ta gjerne med en evt. feilmeldingskode.

Jeg har kjøpt flere nettkurs. Hvor kan jeg finne en oversikt av dem?
Du finner alle dine tildelte kurs på innlogget side, under «Mine kurs».
Kan jeg avslutte og komme tilbake senere?
Du kan når som helst avslutte og gjenoppta kurset ditt. Du har tilgang til kurset ditt i 30 dager etter tildelt lisens, og kan gjennomføre det i det tempo som passer deg.
Hvordan fullfører jeg et kurs?
Har du kjøpt eller fått tildelt en lisens til kurs vil du finne kurset under «mine kurs» på innlogget side. Her starter du kurset. Etter alle kapitler er fullført og alle spørsmål besvart vil det dukke opp en knapp som heter «fullfør kurs». Her vil du finne ditt kursbevis. Kursbevis vil også være tilgjengelig i fanen «mine kurs» etter 100% fullført kurs.
Jeg har fullført kurs, hvor finner jeg mitt kursbevis?
Har du fullført et av våre nettkurs, vil ditt kursbevis dukke opp i siste side på kurset. Alternativt vil du finne det under fanen «mine kurs» på innlogget side. Din konto og tilgang på kursbevis er tilgjengelig i 2,5 år etter fullført kurs.
Hvordan spoler jeg i filmen?
Spoling i kursfilmene er ikke mulig.
Jeg vil bestille eller endre mine kurs..

Har du bestilt feil kurs eller tildelt lisens til feil person? Ta kontakt med oss på support@asbestkompetanse.no.

Logg inn
Logg inn for å få tilgang til dine kurs.
Glemt passord
Skriv inn din e-postadresse, så sender vi deg en lenke som lar deg resette passordet ditt