Personvern og informasjonskapsler

VILKÅR FOR BRUK AV TJENESTEN

Tilgang til og bruk av Asbestkompetanse AS sin side www.asbestkompetanse.no («Nettstedet») og andre Internettjenester (sammen med tilgang til og bruk av Nettstedet, «Tjenesten») levert av asbestkompetanse.no er underlagt følgende vilkår for bruk av tjenesten («Vilkårene»). Vennligst les disse vilkårene nøye. Ved opprettelse av konto hos Asbestkompetanse.no eller annen bruk av denne Tjenesten betyr at du har lest, forstått og samtykket i disse vilkårene og at du vil overholde alle gjeldende lover og forskrifter. Disse vilkårene utgjør en bindende avtale mellom deg og asbestkompetanse.no («Asbestkompetanse» eller «vi»). Dersom du ikke godtar disse vilkårene kan du ikke bruke Tjenesten.

 1. Beskrivelse av tjenesten

Tjenesten driftes av Asbestkompetanse AS og omfatter også Nettstedet der du bestiller, gjennomfører kurs og kan laste ned diverse filer.

 1. Din konto

Ved å registrere deg hos Asbestkompetanse.no bekrefter du at du er minst 18 år. Du vil få en begrenset, ikke- eksklusiv, oppsigelig, ikke-overførbar og ikke-underlisensbar rett til å tilgang til Tjeneste i henhold til abonnementstype. Du kan ikke gi eller bruke et passord, e-postadresse eller andre opplysninger om noen andre i forbindelse med tjenestene. Du samtykker i å oppgi sanne, nøyaktige, oppdaterte og fullstendige opplysninger om deg selv når du registrerer deg hos Asbestkompetanse, og for å opprettholde og oppdatere denne informasjonen slik at den er korrekt, nøyaktig, oppdatert og fullstendig. Du er ansvarlig for å opprettholde taushetsplikten for konto og passord og for å begrense tilgangen til datamaskinen din, og du godtar å ta ansvar for all aktivitet på din konto, inkludert valg og bruk av innhold og tjenester.

 1. Kjøpers rettigheter og selgers rettigheter

Kjøpers- og selgers rettigheter reguleres i denne bestemmelsen.

 1. Brukeratferd

Du kan bare bruke tjenesten til lovlige formål og i samsvar med disse vilkårene, eventuelle driftsmessige regler som fastsettes av Asbestkompetanse. Asbestkompetanse forbeholder seg retten til enhver tid å stoppe tjenesten, avslutte kontoer, eller kansellere bestillinger etter eget skjønn, inkludert, uten begrensning, basert på en abonnents aktivitet som er i strid med disse vilkårene eller gjeldende lover og forskrifter.

 1. Opphavsrett

Alt innhold som er en del av tjenesten, det være seg tekst, videoer, design, logoer, ikoner, bilder, samt kombinasjoner av dette, og all programvare som brukes på nettstedet, eies av Asbestkompetanse eller dets leverandører eller lisensgivere, og er beskyttet av norske og gjeldende internasjonale lover og avtaler, inkludert og uten begrensning opphavsrett og andre lover og avtaler som beskytter intellektuell eiendom og eiendomsrett. Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover og avtaler, og ikke endre, skjule eller fjerne noen opphavsrett og andre eiendomsrettigheter (enten restriksjoner for bruk eller andre restriksjoner) som finnes i et slikt innhold.

En tredjeparts innholdsleverandør har opphavsretten til alt originalt innhold, inkludert og uten begrensning til videoer som leveres eller på annen måte er gjort tilgjengelig for deg gjennom Tjenesten. Unntatt det som uttrykkelig fastslås av gjeldende lover om opphavsrett og avtaler eller tillates av funksjonene i Tjenesten, kan du ikke modifisere, reversere, publisere, overføre, vise, delta i overføring eller salg, lage avledede produkter av, eller på noen måte utnytte kommersielt eller gi en tredjepart tilgang til innholdet på Nettstedet uten tillatelse fra Asbestkompetanse og eier av dette innholdet. Vi vil ikke gi deg noen lisenser, uttrykt eller underforstått, til Asbestkompetanse eller våre lisensgiveres intellektuelle eiendom, unntatt det som uttrykkelig godkjennes i disse vilkårene.

 1. Endringer i tjenesten

Vi forbeholder oss retten til enhver tid å endre eller stoppe, midlertidig eller permanent, Tjenesten (eller deler del av denne), med eller uten varsel. Du samtykker i at Asbestkompetanse ikke er ansvarlig overfor deg eller en tredjepart for endringer, stopp eller opphør av tjenesten.

 1. Erstatning

Du godtar å forsvare og ikke holde Asbestkompetanse, dets lisensgivere, leverandører og eventuelle tredjeparts innholdsleverandører og deres respektive ledere, ansatte og formidlere ansvarlig for krav, tap, utgifter, erstatninger og kostnader, herunder advokatsalær som følge av (a) din bruk av Tjenesten, (b) brudd på disse vilkårene, eller (c) aktiviteter som er knyttet til din konto (inkludert uaktsom eller klanderverdig atferd) av deg eller noen annen person som har tilgang til Tjenesten via din konto.

 1. Overvåking

Asbestkompetanse beholder retten, men ikke plikten, til å overvåke Tjenesten for å fastslå samsvar med disse vilkårene og eventuelle driftsmessige regler som er fastsatt av Asbestkompetanse, og for å overholde enhver lov, forskrift eller autorisert forespørsel fra myndighetene. Uten å begrense det foregående, forbeholder vi oss retten til å fjerne ethvert innhold som vi, av vårt eget skjønn, finner å være i strid med bestemmelsene herunder eller på annen måte er støtende eller i strid med Asbestkompetanse eller dets lisensgiveres forpliktelser.

 1. Oppsigelse

Asbestkompetanse eller du kan på et hvilket som helst tidspunkt avslutte disse vilkårene. Uten å begrense det foregående, kan Asbestkompetanse, etter eget forgodtbefinnende og uten erstatningsansvar, fjerne ditt passord eller bruk av Tjenesten uten grunn, inkludert, uten begrensning, hvis Asbestkompetanse mener at du har brutt eller har handlet i strid med ord og handling i disse vilkårene. Enhver oppsigelse av tilgang til Tjenesten under enhver bestemmelse i disse vilkårene kan skje uten forutgående varsel, og Asbestkompetanse kan umiddelbart deaktivere eller slette din konto og all tilknyttet informasjon og/eller videre tilgang til Tjenesten.

 1. Priser og avgifter

Alle priser som er oppgitt på Nettstedet er eks. merverdiavgift.

 1. Betaling

Ved kortbetaling gjelder Terms and Conditions (klarna.com)
Ved faktura betaling vil faktura bli utstedt og håndtert av Asbestkompetanse AS. Betingelser: 20 dager forfall, med mindre annet er avtalt. Vi forbeholder oss retten til å utføre kredittsjekk av alle våre kunder.

 1. Diverse

Disse vilkårene, personvern, vilkår for refusjon og ansvar som finnes på Nettstedet, utgjør hele avtalen mellom Asbestkompetanse og deg med hensyn til din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere skriftlige eller muntlige avtaler mellom oss med hensyn til deres innhold. Disse vilkårene skal reguleres av lovene i Norge med hensyn til tvister som oppstår under bruk eller er relatert til din bruk av Tjenesten eller disse vilkårene. Ingen fraskrivelse fra noen av partene og eventuelt mislighold herunder, skal anses å være en fraskrivelse av foregående eller etterfølgende brudd eller forsømmelse.

 1. Varsel om endringer

Asbestkompetanse kan fra tid til annen revidere disse vilkårene for å holde dem oppdatert i henhold til Asbestkompetanse produkter og tjenester. Besøk Nettstedet jevnlig for å sjekke eventuelle endringer. Dato som oppgitt øverst vil varsle deg om de seneste endringene. Din tilgang til eller bruk av Tjenesten etter at en slik oppdatering har trådt i kraft, vil vise at du samtykker i disse endringene.

 1. Firmaadresse

Asbestkompetanse AS

Johan Berentsens vei 41

5160 LAKSEVÅG

www.asbestkompetanse.no

 

PERSONVERN

Sist oppdatert 13. juli 2018.

Asbestkompetanse AS vet at det er viktig for deg hvordan informasjon om deg blir brukt og delt, og vi setter pris på din tillit til at vi vil bruke den med varsomhet. Disse retningslinjene for personvern («Retningslinjene») forklarer Asbestkompetanse AS behandling av informasjon som vi samler inn når du besøker nettstedet på www.asbestkompetanse.no («Nettstedet»), og når du bruker våre produkter og tjenester (kollektivt kalt «Tjenesten»). Ved å bruke tjenesten aksepterer du de vilkårene som er beskrevet her. Retningslinjene gjelder ikke praksisen hos person eller enhet annen enn Asbestkompetanse AS, herunder operatører av nettsteder du besøker før eller etter du besøker Nettstedet.

Ønsker du å slette informasjonen vi har om deg kan du selv slette kontoen din, eller ta kontakt med oss på post@asbestkompetanse.no

 

1 Informasjonen vi innhenter

Asbestkompetanse AS innhenter informasjon fra brukerne som kan omfatte personlig identifiserbar informasjon («Personlig informasjon»), på ulike punkter på nettstedet og gjennom Tjenesten, som følger:

Informasjonen du gir oss

Vi mottar og lagrer informasjon du oppgir på nettstedet eller på annen måte oppgir til oss.

 • Registrering av data:
  Når du registrerer deg for bruk av Tjenesten, ber vi deg om at du gir oss grunnleggende kontaktinformasjon som navn, adresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer.
 • Ordredata:
  Når du bestiller Tjenesten, samler vi inn dine data om leverings- og fakturaadresse. Vi har også informasjon om hvilke kurs du har tatt.
 • Frivillig informasjon:
  Vi kan innhente ytterligere informasjon på et senere tidspunkt, inkludert men ikke begrenset til, når du gir tilbakemeldinger, endrer personlige opplysninger eller e-postinnstillinger, svarer på en undersøkelse eller kontakter Asbestkompetanse AS kundeservice.

 

Automatisk innhentet informasjon

Vi mottar og lagrer bestemt informasjon når du besøker Nettstedet.

 • Datamaskin- og enhetskonfigurasjon, identifikasjon og lokasjon:
  Vi mottar automatisk og logger informasjon fra din nettleser, inkludert din IP-adresse, navn og ID på din datamaskin, mobile enhet, operativsystemet, nettleserversjon, prosessorhastighet og lokasjon basert på IP-adresse.
 • Data om henvisning, klikkehistorikk og nettsted:
  Vi kan også lagre nettadressen der du klikket linken for å komme til Nettstedet, din klikkehistorikk på Nettstedet og annen sporingsinformasjon.

Informasjon fra andre kilder

Vi kan komme til å motta informasjon om deg fra andre kilder, inkludere den i vår kontoinformasjon og bruke den i henhold til disse Vilkårene.

 • Oppdatert kontaktinformasjon:
  Vi kan innhente oppdatert kontaktinformasjon fra tredjeparter i den hensikt å korrigere våre oppføringer og gjennomføre dine ordrer og leveranser.
 • Informasjon om demografi og kjøp:
  Vi kan referere til andre kilder til informasjon om demografi og kjøp for å kunne gi deg mer rettet informasjon og tilbud.

 

 1. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er alfanumeriske filer som et nettsted kan lagre på din datamaskin. Når du besøker Nettstedet, oppretter en brukerkonto, laster ned et produkt fra oss, lagres det informasjonskapsler på din datamaskin. Det kreves at informasjonskapsler er aktivert i nettleseren din, slik at vi kan identifisere deg som kunde eller gjentatt besøkende, og opprettholde økt informasjonen for innloggede brukere. Vi bruker også informasjonskapslene for å spore brukernes trender og mønster, for bedre å kunne forstår og forbedre Nettstedet.

Asbestkompetanse AS kan tillate andre firma som leverer innhold til Nettstedet å lagre deres egne informasjonskapsler på din datamaskin. Andre firma sin bruk av informasjonskapsler er underlagt deres egne personvernerklæringer.

Programmene vi bruker for å lagre cookies er:

 • Google Analytics

 

 1. Bruk av informasjonen vi innhenter

Asbestkompetanse AS bruker informasjonen om deg for å:

 • Levere deg produkter du bestiller fra oss
 • Verifisere tilgang til sikkert innhold og din kontaktinformasjon
 • Avgjøre om du møter minimumskravene for bruk av Tjenesten
 • Gi deg et skreddersydd innhold og instrukser, alternativer til fornyelse og tilbud
 • Behandle dine henvendelser til kundeservice
 • Spørre om du ønsker å delta i undersøkelser om våre produkter og tjenester
 • Tilby deg oppgraderinger av Tjenesten
 • Bedre forståelse – på et anonymt og samlet grunnlag – av hvordan Tjenesten blir brukt, inkludert datatrafikk og lesemønster, slik at vi kontinuerlig kan forbedre Tjenesten
 1. Deling av informasjonen vi innhenter

Vi kan komme til å utlevere din Personlige informasjon som følger:

 • Formidlere:
  Vi kan komme til å bruke andre selskap eller enkeltpersoner for å utføre oppgaver på vegne av oss, som gjennomføring av bestillinger, utsendelse av e-post, behandler betalinger med kredittkort og yte kundeservice. Disse selskapene eller enkeltpersonene vil få tilgang til nødvendig Personlig informasjon for å kunne gjennomføre sine oppgaver og vil samtykke i å ikke bruke denne informasjonen til andre formål.
 • Vern om Nettstedet og annet:
  Vi utleverer kontoinformasjon og annen Personlig informasjon når vi mener det er hensiktsmessig for å samsvare med lovgivningen, for å håndheve eller anvende Tjenestevilkårene, eller andre avtaler, eller for å verne om rettigheter, eiendom eller sikkerhet av nettstedet, våre brukere eller andre.
 • Informasjon om demografi og kjøp:
  Vi kan referere til andre kilder til informasjon om demografi og kjøp for å kunne gi deg mer rettet informasjon og tilbud.
 • Overføring av personlig informasjon:
  Asbestkompetanse AS kan utlevere innhentet Personlig informasjon i forbindelse med fusjon, oppkjøp eller salg av all eller noe av Asbestkompetanse AS sin eiendom som er relatert til Nettstedet og/eller Tjenesten. Du samtykker i at en slik overføring kan forekomme og at en oppkjøper av Asbestkompetanse AS kan fortsette å bruke din Personlige informasjon som fastsatt i disse Vilkårene.
 • Med ditt samtykke:
  Utover det som er beskrevet over, vil du motta et varsel før vi eventuelt deler din Personlige informasjon med en tredjepart, og du vil få muligheten til å velge å ikke dele din Personlige informasjon.

Asbestkompetanse AS forbeholder seg retten til å bruke og utlevere anonym informasjon, inkludert samlet informasjon fra din Personlige informasjon, for å informere utgivere, partnere og andre interesserte parter, dette være seg brukervaner eller karakteristikker i Asbestkompetanse AS sin brukerdatabase, og for andre forretningsformål.

 

 1. Kommunikasjon til brukere via e-post

Asbestkompetanse AS sender ikke ut uanmodet e-post, men vi sender e-post til våre brukere i samsvar med bestemmelsene for Tjenesten. Følgende skisserer typen e-post Asbestkompetanse AS sender til sine brukere.

 • Meldinger som kreves for å gjennomføre bestillinger av produkter fra Asbestkompetanse AS:
  Asbestkompetanse AS vil sende deg en e-post som informerer deg om tilgjengeligheten av et annet produkt eller tjeneste, som du har bestilt enten direkte fra Asbestkompetanse AS eller fra en av våre forretningspartnere.
 • Meldinger som kreves for å vedlikeholde dinno konto:
  Asbestkompetanse AS kan sende deg følgende meldinger: (a) for nyregistrerte brukere en velkomstmelding; (b) meldinger som bekrefter bestillinger som er gjort direkte på Nettstedet; (c) meldinger som bekrefter endringer på din konto; (d) invitasjoner til kundeundersøkelser; og (e) meldinger som informerer deg om viktig oppdateringer for tjenester og produkter som er relatert til vår virksomhet.
 • Markedsføringsmeldinger om tjenesten du mottar:
  Vi kan sende deg markedsføringsmeldinger relatert til Tjenesten du mottar, inkludert for eksempel meldinger som oppfordrer deg til å kjøpe ekstra/oppgraderte produkter.
 • Alternative markedsføringsmeldinger fra Asbestkompetanse AS:
  Registrerte brukere kan også nå og da motta informasjon eller spesialtilbud fra Asbestkompetanse AS, om ekstra produkter og tjenester.
 • Alternative markedsføringsmeldinger fra tredjepart:
  Med ditt samtykke kan Asbestkompetanse AS s dele din Personlige informasjon (unntatt kredittkortinformasjon) med tiltrodde tredjeparter, slik at du kan motta informasjon og tilbud fra disse tredjepartene om sine respektive produkter og tjenester.

 

 

 1. Sikkerhet

Asbestkompetanse AS bruker kommersielle sikkerhetsmetoder for å beskytte din Personlige informasjon. Din Personlige informasjon blir lagret i en database som befinner seg bak flere brannmurer og kun er tilgjengelig for autorisert personell. Vi krypterer ikke vanlige web-økter, men enhver overføring av kredittkortopplysninger eller Personlig informasjon blir kryptert med Secure Socket Layer (SSL).

 

 1. Varsel om endringer

Fra tid til annen kan Asbestkompetanse AS velge å oppdatere vilkårene. Dato som oppgitt øverst vil varsle deg om de seneste endringene. Dersom endringene i disse Vilkårene vil berøre direkte måten vi deler Personlig informasjon på, vil vi varsle deg ved å legge ut en melding på Nettstedet eller ved å sende deg en e-post og gi deg muligheten til å velge bort en slik endring. Så sant vi ikke varsler deg, er vår innhenting og bruk av din Personlige informasjon regulert av de Vilkårene som er gjeldende når den Personlige informasjonen innhentes.

 

 1. Hvordan kontakte oss

Dersom du har spørsmål eller bekymringer med hensyn til disse Vilkårene eller bruk av din informasjon, send oss en e-post eller bruk følgende adresse:

Asbestkompetanse AS

Johan Berentsens vei 41

5160 LAKSEVÅG

post@asbestkompetanse.no

 

VILKÅR FOR REFUSJON

Sist oppdatert 09. desember 2020

Vi har 30 dagers åpent kjøp på alle våre kurs. Refusjon gis ikke dersom kurset er påbegynt.

Om du ønsker refusjon send en mail til post@asbestkompetanse.no

 

 

Logg inn
Logg inn for å få tilgang til dine kurs.
Glemt passord
Skriv inn din e-postadresse, så sender vi deg en lenke som lar deg resette passordet ditt