Personvern

På denne siden finner du informasjon om hvordan vi ivaretar brukeres personvern.

Asbestkompetanse

Vår nettstedsadresse er: https://asbestkompetanse.no

Asbestkompetanse er et samarbeid mellom Asbest Utstyr AS og Norsk Riving AS.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Dersom du tar i bruk vårt kontaktskjema for påmelding, samler vi inn nødvendig informasjon for å kontakte deg angående kurs. Dersom du ønsker å få informasjon vi har samlet inn om deg slettet, vennligst ta kontakt på: post@asbestkompetanse.no

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Utover dette bruker vi ikke informasjonskapsler til å samle inn informasjon om brukere av denne nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan til en hver tid be om å få all informasjon vi har samlet inn om deg. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi deler ikke opplysninger vi samler inn med tredjeparter. Dette er utenom statlige instanser som krever informasjon for å sertifisere kursdeltakere.

Kontaktinformasjon

Lønningshaugen 6,
5258 Blomsterdalen
55 51 09 00
post@asbestkompetanse.no