Våre samarbeidspartnere

Asbestkompetanse AS samarbeider med flere virksomheter fra rive- og miljøsaneringsbransjen. På denne måten holder vi oss faglig oppdatert på produkter og utvikling innen vårt felt, og bidrar til kunnskap og kommunikasjon til våre kunder.

Fjellstøtt Prosjektadministrasjon AS

Fjellstøtt Prosjektadministrasjon AS tilbyr prosjektadministrative tjenester til byggeprosjekter, og prosjektering for miljøsanering og riving. I forbindelse med riving og miljøsanering av eldre bygg og konstruksjoner er det svært viktig at alt miljøfarlig avfall blir håndtert og deponert på en riktig og forsvarlig måte.

For å skaffe en komplett oversikt av miljøfarlig avfall i et bygg må det utføres miljøkartlegging, utarbeides miljøsaneringsrapport og saneringsplan for prosjektet. Vi har kompetanse på fagfeltet og har gjennomført en rekke miljøsaneringsrapporter og avfallsplaner.

Vi tar oppdrag fra mindre boliger til store kontorbygg, verksted og industrianlegg. Trenger du hjelp med kartlegging og utarbeiding av miljøsaneringsrapport?

Kontakt Fjellstøtt Prosjektadministrasjon AS

Asbest Utstyr AS

Asbest Utstyr AS er en landets største leverandører av spesialutstyr til asbestsanering og tilbyr også en rekke andre produkter innen personlig verneutstyr, smittevern og utleie & service av maskiner og utstyr. Dette er et godt etablert selskap hvor service og rask levering er av største prioritet.

Alle kursdeltakere hos Asbestkompetanse AS får rabatt på saneringsutstyr hos Asbest Utstyr AS. Trenger du hjelp med valg av riktig utstyr, eller har spørsmål om produkter?

Kontakt Asbest Utstyr AS

de bergenske logo

Vi kan gjennom vår samarbeidspartner “De Bergenske” tilby overnatting til gunstige priser for våre tilreisende til kurs i Bergen.
De Bergenske består av Hotell Augustin, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus, Zander K og Hotel Bergen Børs.

Vi arrangere våre kurs hos De Bergenske, og er vår prioritet ved kurs/konferanse og overnatting i Bergen.

Tilkomst:

Hotellene nevnt over ligger alle sentralt i Bergen sentrum med lett tilgjengelighet med buss, tog og fly. 

Skal du på kurs hos oss? Ta kontakt for å arrangere overnatting.

 

Priser fra:

810,- per natt.

Logg inn
Logg inn for å få tilgang til dine kurs.
Glemt passord
Skriv inn din e-postadresse, så sender vi deg en lenke som lar deg resette passordet ditt