Ofte stilte spørsmål

Få svar på de mest stilt spørsmålene våre her. Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt oss på support@asbestkompetanse.no.

Jeg eller min virksomhet skal rive, sanere eller håndtere asbestholdig materiale

Da trenger du et 3 dagers asbestkurs. Se vår kurskalender eller send en mail til post@asbestkompetanse.no. Beskriv hvor mange deltakere som trenger kurs, når dere ønsker å gjennomføre kurs, og hvor i landet dere ønsker kurs så tar vi fortløpende kontakt med et tilbud.

Min virksomhet skal søke om ny godkjenning hos arbeidstilsynet til å håndtere asbest

Da trenger du et 1 dags oppdateringskurs. Se vår kurskalender [link] eller send en mail til post@asbestkompetanse.no. Beskriv hvor mange deltakere som trenger kurs, når dere ønsker å gjennomføre kurs, og hvor i landet dere ønsker kurs så tar vi fortløpende kontakt med et tilbud.

Har du eller dine ansatte en risiko for å bli passivt eksponert for asbest?

Da vil du nytte godt av vårt Asbest kunnskap- og kjennskapskurs. Dette er viktig informasjon for dem som utfører arbeidet der de kan komme i kontakt med asbest, miljøet rundt som kan bli eksponert, og helserisikoen tilknyttet en slik eksponering. Dette er et 2 timers nettkurs og kan bestilles og gjennomføres i vår kurs-portal.

Jeg får ikke logget inn i kurs-portal

Har du tekniske problemer? Det kan være et par årsaker..
Bruker du Internett Explorer må du benytte en annen nettleser. Internett Explorer er ikke lenger støttet av Microsoft og dermed ikke kompatibel med våre tjenester. Prøv Google Chrome, Microsoft Edge, eller Mozilla Firefox.
Er det mer enn 30 dager siden du ble tildelt din kurs-lisens? Det er av sikkerhetsmessige årsaker en tidsbegrensning på automatisk sendte eposter fra vår kurs-portal. Ta kontakt med support@asbestkompetanse.no for ny tilgang.
Vedvarer problemet? Ta kontakt med support@asbestkompetanse.no

Jeg har fullført kurs, hvor finner jeg mitt kursbevis?
Har du fullført et av våre nettkurs, vil ditt kursbevis dukke opp i siste side på kurset. Alternativt vil du finne det under fanen «mine kurs» på innlogget side. Din konto og tilgang på kursbevis er tilgjengelig i 2,5 år etter fullført kurs.
Jeg får ikke meldt meg på Asbestkurs i kurskalenderen?

For påmelding til våre 3 dagers asbestkurs kan du ta kontakt med oss direkte på post@asbestkompetanse.no eller ring oss på 55 31 40 00 (tast 1).

Logg inn
Logg inn for å få tilgang til dine kurs.
Glemt passord
Skriv inn din e-postadresse, så sender vi deg en lenke som lar deg resette passordet ditt